Om oss

Vi startade Körkortsbutiken i januari 2010 efter att ha drivit en trafikskola på Södermalm sedan 1993.

Den skolan sålde vi 2009 då vi fann våra nya lokaler i Farsta. I Farstaområdet kan vi bedriva utbildningen så som vi alltid önskat: EFFEKTIVT, TRYGGT och med OMTANKE om eleverna.

Vi har kortat ned utbildningstiden med i genomsnitt 5 körlektioner per elev. Vi märker också en klar skillnad i den trygghet som våra elever upplever genom att få lära sig grunder i lugna områden istället för i stadstrafik.

Stadstrafiken övar vi när eleverna nått en sådan säkerhet att bilkörningen på södermalm känns avslappnad även den. Vi ser till att du blir en duktig bilförare och att du trivs under din tid hos oss. Omtanken om eleverna är en ledstjärna i vår policy.

Effektivitet

Effektivitet är oerhört viktigt för att körkortet inte ska bli onödigt kostsamt. När vi flyttade till det lugnare Farstområdet försvann stressen över stadsmiljön för våra nybörjare, vilket gjorde att de kunde koncentrera sig bättre på motorikinlärningen som därmed gick fortare. Den största vinsten gjorde vi ändå på att alla transportsträckor försvann! Eftersom stora delar av utbildningen måste förläggas till Farstaområdet för övning på landsväg och motorväg slapp vi dessa ineffektiva förflyttningar.

Omtanke

Omtanken om våra elever genomsyrar hela vår utbildning, alltifrån hur du blir omhändertagen av receptionisten till det sätt på hur våra körlärare skapar en lugn och behaglig stämning på dina körlektioner. Hos oss har du alltid gratis fika att tillgå under din utbildningstid (kaffe, te, kakor och godis). Det finns också en mikro så att du kan värma mat de dagar intensivkursen kräver att du är närvarande flera timmar i sträck. Om du behöver extra teorihjälp ser vi till att du får den utan extra kostnad. Det är bara att säga till.

Trygghet

Tryggheten som det innebär för våra elever att köra i samma område som provet utförs i ska inte underskattas. Dessutom ser vi alltid till att våra elever får köra upp i den bil de övningskört med.